fbpx

Maklumat Pembayaran

Pelanggan yang dihormati, anda boleh membuat bayaran terus kepada nombor akaun kami melalui Instant Transfer atau GIRO transfer (online transfer) atau boleh juga melakukan money transfer melalui ATM machine berdekatan dengan anda. Sila rujuk pada imej dibawah untuk maklumat nombor akaun. Kami mempunyai akaun CIMB dan Maybank untuk menerima pembayaran. Sila simpan snapshot atau gambar resit sebagai bukti pembayaran. Sebarang pertanyaan boleh rujuk pihak kami melalui talian yang tertera. 0163913673 (Rashidah)

 

Untuk bayaran menggunakan Paypal, Debit Card atau Credit Card, pelanggan akan dikenakan caj RM2 + 3.9% daripada jumlah total tempahan termasuk penghantaran. Caj ini adalah 100% caj yang dikenakan pihak Paypal. Sekiranya anda memilih untuk lakukan bayaran dengan cara ini, sila hubungi pihak kami dan sertakan email untuk kami menghantar invoice bayaran melalui Paypal kepada anda.

Kami juga ingin memperkenalkan Payment Gateway terbaru kami iaitu melalui 'Maybank2u Pay' khas untuk kemudahan pengguna Maybank Sahaja. Anda hanya perlu klik pada icon Maybank2u Pay dibawah untuk membuat pembayaran. Dengan gateway payment ini anda boleh terus membuat bayaran untuk tempahan anda. Anda hanya perlu menerima confirmation daripada pihak kami berkenaan jumlah bayaran dan boleh terus lakukan pebayaran melalui link Maybank2u Pay di website kami. Pastikan akaun penerima Maybank2u Pay merujuk kepada akaun 'Yammy Station' sebelum meneruskan pembayaran. Sila simpan screenshot selepas pembayaran untuk tujuan semakan dan confirmation. Selepas pembayaran anda boleh rujuk pada pihak kami untuk kami buat semakan akan status pembayaran.

Yammy Station (Ice Blended Supplier)

bannerehop

 
 

SSL Security

You are here: Home Bayaran