fbpx

Aplikasi Android Rasmi

Aplikasi Android Rasmi

google-play-button 1

Aplikasi ini membolehkan anda terus melayari website official Shieda Aizz Blended | Yammy Station melalui telefon mudah alih anda. Anda juga boleh terus membuat tempahan melalui aplikasi ini. Anda juga boleh menggunakan aplikasi ini untuk terus menghubungi pihak Yammy Station dengan cara menekan butang 'Tentang' dan kemudian menekan nombor telefon yang dipaparkan.

Alhamdulillah pihak Shieda Aizz Blended kini telah melangkah satu lagi tapak kehadapan dengan pembanggunan aplikasi Android bagi memenuhi keperluan pengguna-pengguna telefon mudah alih di Malaysia. Aplikasi android official Yammy Station dilancarkan pada 21 September 2014, seterusnya menjadi pengusaha dan pengilang ice blended pertama di Malaysia yang membangunkan aplikasi android bagi memudahkan urusan pelanggan mendapatkan maklumat dan membuat tempahan terus melalui telefon mudah alih.

Shieda Aizz Blended | Yammy Station merupakan pengilang dan pembekal produk-produk Ice Blended untuk kegunaan perniagaan mahupun kegunaan peribadi di rumah. Telah ditubuhkan sejak 2011, kini Shieda Aizz Blended telah menjadi pembekal utama serbuk ice blended di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak untuk restoren-restoren terkemuka malah untuk peniaga pasar malam, kantin sekolah, peniaga jalanan dan sebagainya.

 Kegunaan Aplikasi: 
• Melayari website terus dari aplikasi
• Terima kemaskini dan promosi terbaru
• Membuat tempahan item melalui aplikasi
• Membuat panggilan terus kepada pengusaha Yammy Station
• Melayari galeri gambar Yammy Station di Facebook

Aplikasi ini akan install kedalam memori luar telefon mudah alih anda (MicroSD card). Anda tidak perlu risau akan kekurangan ruangan memori dalaman telefon anda.

Kami akan edarkan kupon diskaun secara rawak kepada pengguna yang install apps pada telefon mereka sebagai tanda terima kasih dari masa ke masa. Anda hanya perlu biarkan aplikasi terus install pada telefon anda, kami akan berikan push notification kepada pengguna bertuah. Anda mungkin salah seorang daripadanya.

Aplikasi ini memerlukan talian internet untuk digunakan.

_____________________________________

Shieda Aizz Blended | Yammy Station
Copyright © 2011-2014. All Rights Reserved.

_____________________________________
Website Official:
https://ice-blended.my

Facebook Fan Page:
https://www.facebook.com/YammyStation

 
 

SSL Security

You are here: Home Pengenalan Aplikasi Android Rasmi