fbpx

testimony male

Sebelum ini memang saya setia dengan company ice blended _____, sebagai main source supplier powder kami. Dah lama jugakla saya beli daripada company uh dlm +100kg..Pelanggan kami selalu complain yang ice blended yang saya buat rasa semata2 gula jea, xde perisa lansung.

Saya pun tekad untuk cuba produk lain n jujur saya kata powder dari Shiedaizz Blended memang rasa pekat n sedap. Shida n Faiz un xtakut2 bgi saya cuba produk dorang (suka cara dorang berurusan). Memang awesome =)..

Will hold on to this company for a long time =D

Great Job Guyz!

En.Mohd Syafiq

testimoni aqeela

Saya merupakan pelajar sekolah berasrama penuh. Saya memegang jawatan sebagai pengerusi kelab usahawan. Kelab kami mengadakan jualan setiap hari sabtu dan ahad. Ice blended merupakan kegemaran pelajar sekolah. Banyak keuntungan yang telah kelab kami perolehi hasil jualan di bawah jenama SHIEDAIZZ BLENDED kerana harga powdernya yang awesome dan rasanya yang sedap!!

AQEELAH, 17 tahun

 

testimoni roslina

Seronok berurusan dengan Faiz dan Shida nie.. Jujur dan professional… bangga dapat anak tempatan muda berkecimpung dalam bidang perniagaan.. teruskan usaha!! Jiayou!

- Ros -

 

 

testimoni rumy

Saya telah mula berurusan dengan pihak ShiedAizz sejak waktu awal penubuhannya dan saya kagum dengan bagaimana jenama ini boleh MELETUP di Malaysia begitu cepat sekali. Produk-produknya sentiasa dikemaskini dan harganya memang berpatutan berbanding jenama lain membuatkan saya menjadikan ShiedAizz Blended pilihan no.1 saya.

- Rumy -

 

 

testimoni pelanggan

SIMPLY DELICIOUS! Im not in a business of selling ice-blended, neither do I resell this product to others but personally the first time I came across this beverage, I couldn’t resist to have more. It fits the professional taste like other branded products with absolutely reasonable price really make this product awesome!

- Yuni -

 

 
 

SSL Security

You are here: Home Pengenalan Testimoni